Vasaras konkursi noslēgušies

Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā noslēgušies divi vasaras konkursi, kuros bērni tika aicināti radoši izpausties un uzzīmēt sava sup dēļa dizainu, kā arī nedaudz palūkoties grāmatplauktos, atrast īpašas grāmatas, smieties līdzi anekdotēm un doties laukā meklēt paslēpto vārdu.

Krāšņajā un radošajā konkursā “Mans sup sup super dēlis” Ogres Centrālās bibliotēkas lietotāju balsojumā visvairāk balsu un 1. vietu ieguva Gabriela Narbute, 2. vietu – Sanija Nikolajeva, bet 3. vietu – Melānija Ervalde. Pirmo trīs vietu uzvarētāji iegūst Ogres Centrālās bibliotēkas drauga un atbalstītāja – ūdens atrakciju parka Ogres Varde dāvanu kartes braucieniem ar sup dēļiem. Pārējo košo sup dēlīšu autori tiek gaidīti Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā saņemt pateicības.
Savukārt atraktīvajā konkursā “Virpuļosim vasarā” vislabāko rezultātu un visaktīvāk uzdevumos virpuļojuši deviņi konkursa dalībnieki, kuri saņems diplomus, saldu enerģijas balvu un Ogres Centrālās bibliotēkas pārsteiguma balviņas.
Augustā Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā turpināsies Ogres svētku karodziņu virtenes fragmentu darināšana, ar ko tiks izrotātas bibliotēkas telpas, bet septembra konkurss būs saistīts ar kurpēm. Vai zināt, kāpēc?