Saruna par krāsu terapiju un grafoloģiju

Ceturtdien, 11. decembrī plkst. 17.00 Ogres Centrālās bibliotēkas zālē
visi interesenti tiek laipni aicināti uz sarunu par krāsu terapijas pamatiem ar Elitu Goldmani (literārais pseidonīms Elizabete Ozola) un par rokrakstiem jeb grafoloģiju ar žurnālistu un rakstnieku Jāni Arvīdu Plaudi.

 

 

  • Ogrēniete Elita Goldmane ir sarakstījusi trīs grāmatas: «Krāsu terapija» (2004), «Krāsas. Uztvere un iedarbība» (2006) un «Meditatīvā zīmēšana» (2007). Par šo tematu Latvijā pusgadsimta laikā nebija izdota neviena grāmata, nu beidzot ir.
  • Tāpat arī par grafoloģiju Latvijā ir visai maz literatūras, tādēļ ļoti vērtīgs ir rakstnieka, dziednieka un grafologa Jāņa Arvīda Plauža devums. Viņš ir publicējies kopš 1960. gada. Šajā laikā ir iznākuši trīs dzejoļu krājumi un astoņi tūrisma ceļveži. Jānis Arvīds Plaudis ir uzrakstījis arī grāmatu par Latviju – „Dīvainā Tēvzeme”, trīs grāmatas par tautas dziedniekiem, kā arī tulkojis grāmatas par alternatīvo medicīnu. Viena no jomām, kam autors ir pievērsies pastiprināti, ir rokrakstu pētniecība. Dažādos apgādos ir iznākuši 20 rakstnieka radītie darbi. Patlaban J.A.Plaudis ir reģionālās preses ārštata korespondents Ogrē.

Leave a Comment