Noslēgusies vasaras lasīšanas akcija

Gada siltāko laiku nomainījis krāšņais un krāsainais rudens, kad pienācis laiks atskatīties uz Ogres Centrālās bibliotēkas lielo lasīšanas akciju – “Vasaras grāmatu BINGO”.

No jūnija līdz pat septembra beigām aicinājām un gaidījām lasītājus pieteikties lasīšanas maratonam. Šajā laika periodā bija jāizlasa 20 grāmatas, kas atbilda konkrētiem nosacījumiem, piemēram, jāizlasa grāmata ar smieklīgu nosaukumu vai grāmata, kas izdota gadā, kurā tu piedzimi. Par katru izlasīto grāmatu lasītājs darba lapā saņēma zīmoga spiedogu.

Lai kļūtu par akcijas uzvarētāju, bija jāpaveic viens no noteikumiem – jābūt pirmajam, kurš iegūst visus spiedogus, vai arī līdz septembra beigām jāiegūst visvairāk spiedogu. Esam priecīgi paziņot, ka par uzvarētāju kļuva Elīza Štrauha! Elīza bija ātrākā lasītāja un akcijas laikā izlasīja visas 20 grāmatas. Savukārt ar otro vietu sveicam Margaritu Luteri, kas tikpat veiksmīgi tika galā ar izaicinājumu vien ar dažu dienu starpību.

Abas lasītājas atzina, ka akcija bija ļoti interesanta, īpaši tāpēc, ka katru reizi atrast grāmatu, kas atbilst noteikumiem, bija patiesi aizraujoši. Paldies visiem akcijas dalībniekiem!