Vasaras lasīšanas konkurss noslēdzies

Vasarā mazajiem lasītājiem Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā bija iespēja izmēģināt spēkus izlasīto grāmatu tornīšu būvēšanā. Pēc katras izlasītās grāmatas tornītis bija jāpapildina ar nosaukumu un autoru. Neskatoties uz to, ka vasara aizrauj ar dažādām aktivitātēm, izklaidi un karsto laiku, īsti grāmatmīļi atrada laiku piedzīvojumiem arī grāmatu lappusēs.

Vissīvākā cīņa izvērtās starp deviņiem lasītājiem. Visaugstāko grāmatu torni jeb īstu debesskrāpi pirmsskolas vecuma grupā izdevās uzbūvēt Elīzai Dīķei, kura vasarā izlasījusi 109 grāmatas, bet 1. – 6. klašu grupā visvairāk grāmatu paguvusi izlasīt Sintija Mandele, kopā – 64.

Priecājamies par dalībnieku aizrautību, azartu un grāmatmīlestību. Visi dalībnieki kopā šovasar izlasījuši 342 grāmatas. Čaklākas lasītājas Sintija un Elīza iegūst Ogres Centrālās bibliotēkas draugu Tornis Ogre dāvanu kartes un iespēju pa klinšu sienu uzkāpt tornī.

Ikviens aktivitātes dalībnieks ir gaidīts ciemos Ogres Centrālās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā, lai saņemtu diplomu un bibliotēkas pārsteiguma balviņu!