Noslēdzies izaicinājums “Leģendas par leģendām”

Ogres Centrālā bibliotēka no 20. jūnija līdz 20. augustam izaicināja visus radošos, drosmīgos un asprātīgos un piedāvāja piedalīties spēlē “Leģendas par leģendām”.

Spēli spēlēt tika aicināts ikviens kopā ar ģimeni vai draugiem. Vēlamais dalībnieku skaits komandā tika noteikts no 2 līdz 5 cilvēkiem. Vēlamais spēles dalībnieku vecums bija no 15 gadiem vai kopā ar pieaugušajiem. Aptuvenais spēles ilgums – 40 minūtes.

Noslēdzoties izaicinājumam, Ogres Centrālā bibliotēka paziņo uzvarētājus! Visātrāk ar uzdevumiem tika galā komanda “Meklētāji”, kas balvā saņem braucienu ar kuģīti “Gulbis”. Īpaši saldā simpātiju balva tiek komandai “Drosmīgie”, kas spēli veica paši pirmie.  Komandas tiek gaidītas Ogres Centrālās bibliotēkas Informācijas centrā bibliotēkas darba laikā, lai saņemtu balvas.

Spēle “Leģendas par leģendām” Ogres Centrālajā bibliotēkā būs pieejama arī turpmāk. Aicinām piesakiet ģimeņu un draugu grupas, zvanot uz Informācijas centra tālruņa numuru: 65068781.

 

Par spēli “Leģendas par leģendām”

Spēle veidota kā atjautīgs orientēšanās piedzīvojums Ogres Centrālās bibliotēkas telpās ar izzinošiem elementiem. Spēle tapusi sadarbībā ar Ogres tehnikuma audzēkņiem Nilu Šļapinu un Martu Zālīti.