Aicinām uz diskusiju “Bibliotopija” sarunu festivālā “Lampa”

Latvijas Nacionālā bibliotēka (LNB) un LNB Atbalsta biedrība sarunu festivālā “Lampa” š.g. 5. un 6. jūlijā aicina apmeklēt telti “Bibliotopija”, kurā notiks sarunas par lasītprasmi un tās veicināšanu, bibliotēku kā būtisku kultūrtelpu Latvijas iedzīvotāju izglītības un socializēšanās veicināšanā, biedrībām un biedrošanās nozīmi mūsdienās, arhitektūras un dizaina lomu kultūrtelpā, grāmatu izdošanas un mežu apsaimniekošanas attiecībām, kā arī grāmatu dizaina un satura attīstību mākslīgā intelekta laikmetā.

Ar programmu, diskusiju aprakstiem un dalībniekiem var iepazīties Sarunu festivāla “Lampa” mājaslapā www.festivalslampa.lv vai šeit.

Diskusiju un sarunu tiešraides būs skatāmas LNB un LNB Atbalsta biedrības sociālā tīkla Facebook kontos,  LNB mājaslapā www.lnb.lv un sarunu festivāla “Lampa” mājaslapā www.festivalslampa.lv.

Rīkotāji – LNB Atbalsta biedrība un LNB sadarbībā ar Latvijas Poligrāfijas uzņēmumu asociāciju, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Bibliotekāru biedrību.