Ziemassvētku dāvanu radošās meistardarbnīcas Ogres Centrālajā bibliotēkā

Biedrība Naudas plānošanas centrs sadarbībā ar valsts aģentūru „Kultūras informācijas sistēmas” un GE Money Bank turpina pagājušajā gadā aizsākto tradīciju – Ziemassvētku akciju „Dāvini no Sirds!”. Laikā no 5.-20.decembrim Latvijas bibliotēkās norisinās Ziemassvētku radošās dāvanu meistardarbnīcas.

Akcijas „Dāvini no Sirds!” ietvaros aicinām arī taupības apstākļos neatteikties no svētkiem un dāvināšanas prieka, bet meklēt veidus un iespējas, kā dāvanas sagādāt iespējami ekonomiski un neiztērējot lielus līdzekļus, proti, pagatavojot tās pašu rokām.

Ogres Centrālajā bibliotēkā pirmssvētku laikā notiks sekojošas dāvanu meistardarbnīcas:

 

• 9.decembrī 12.00 – 15.00
Ingas Strazdiņas rotu darināšanas meistardarbnīca
Materiālus darbam (pērlītes, akmentiņus, stieplītes u.c. materiālus, kas varētu tikt izmantoti rotu darināšanā), jāņem līdzi , bet būs iespēja
arī uz vietas iegādāties palīglīdzekļus (aizdares āķīšus u.c.)

• 10.decembrī 12.00 – 15.00
Dāvanu saiņošana
Dalīsimies idejās, kā atraktīvi, lēti un skaisti ietērpt dāvanas saviem kolēģiem, radiem, draugiem.
Izmantojamie materiāli – visdažādākie. Saiņojamās dāvaniņas un materiāli saiņošanai jāņem līdzi.

• 15.decembrī 12.00 – 15.00
Nāc ar savu ideju: dažādas dāvanas

Visu meistardarbnīcu laikā pagatavotās dāvanas tiks nofotografētas un kopā ar papildinformāciju nosūtītas Naudas plānošanas centram. No Naudas plānošanas centra mājas lapā www.vissparnaudu.lv izvietotajām dāvanu idejām deviņus labāko darbu autorus 21.decembrī noteiks žūrijas komisija, kurā ir Naudas plānošanas centra, valsts aģentūras Kultūras informācijas sistēmas un GE Money Bank pārstāvji. Deviņu labāko darbu autori saņems balvas no veikala HobbySet.

Leave a Comment