Oktobris – letonika.lv mēnesis. Piedalies un uzvari!

Sācies ikgadējais erudīcijas konkurss Latvijas bibliotēkās “Meklē un atrodi datu bāzē letonika.lv!”

Ceturtdien, 1. oktobrī sākas ikgadējais rudens erudīcijas konkurss internetā “Meklē un atrodi datu bāzē letonika.lv!”, kuru kopīgi rīko v/a “Kultūras informācijas sistēmas” (KIS) un sabiedrība “Tilde”.

Laikā līdz 23. oktobrim trijās kārtās un, ja nepieciešams, papildkārtā tiks noteikts katra Latvijas reģiona prasmīgākais informācijas meklētājs datu bāzē letonika.lv bibliotekāru, skolēnu un pieaugušo bibliotēkas lasītāju vidū. Uzvarētāji saņems vērtīgas un izglītojošas balvas. Konkursu informatīvi atbalsta Latvijas Televīzija, un pieciem konkursa labāko rezultātu ieguvējiem kopvērtējumā tiks dota iespēja piedalīties televīzijas spēlē “Zini vai Mini”.

Lai piedalītos konkursā, jādodas uz tuvāko bibliotēku un jāpiereģistrējas, jo atbilstoši rīkotāju mērķiem un konkursa misijai dalībniekiem jābūt reģistrētiem bibliotēku lasītājiem. Konkursā tiks vērtēta arī bibliotekāru aktivitāte konkursa popularizēšanā un lasītāju informēšanā, un tiks noteikta katra reģiona Radošākā bibliotekāre, kopskaitā četras, kuras balvā saņems fotoaparātus.

Konkursa “Meklē un atrodi datu bāzē letonika.lv!” nolikums

Leave a Comment